Comunitat Valenciana

València proposa l'establiment del Dia Internacional de la Paella

  • La iniciativa es llançarà amb els sectors implicats, amb la intenció que s'establisca en el mes de setembre.
  • Sandra Gómez destaca que és el quart plat més reconegut "per darrere de la pizza, l'hamburguesa i el sushi".
Ndp+Fotos. Dia De la Paella
Ndp+Fotos. Dia De la Paella
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
Ndp+Fotos. Dia De la Paella

L'Ajuntament de València ha anunciat aquest dimecres la iniciativa per a aconseguir que el Dia Internacional de la Paella siga una realitat el pròxim mes setembre, amb l'objectiu de situar-se en el mapa gastronòmic internacional gràcies al "quart plat més reconegut a tot el món".

Així ho ha exposat la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, en la presentació de la pel·lícula 'Paella Today', que ha comptat amb suport municipal i s'ha rodat en carrers destacats del 'cap i casal'.

"València té una oportunitat, que és la paella, un dels plats més reconeguts en l'àmbit internacional", ha reivindicat la també responsable de Turisme València, que ha destacat l'emblema de la cuina valenciana com el quart plat més reconegut en altres països "per darrere de la pizza, l'hamburguesa i el sushi".

La iniciativa del Dia Internacional de la Paella es llançarà juntament amb els sectors implicats, amb la intenció que la data s'establisca en el mes de setembre, per a fer-ho coincidir amb la sega de l'arròs o el tradicional concurs de paelles que es realitza en la localitat valenciana de Sueca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento