Comunitat Valenciana

Oltra assegura que el PP "vol tirar tinta de calamar" per a tapar la seua corrupció

  • La vicepresidenta ha comparegut aquest divendres en la comissió del Senat sobre el finançament dels partits.
  • Ha carregat contra el PP, al que atribueix voler "confondre a la població" al voltant d'aquesta qüestió.
  • Assegura que la cambra "té poca sensibilitat amb els temes de diversitat cultural del país" per citar-la en falles.
Mónica Oltra atén els mitjans
Mónica Oltra atén els mitjans
Europa Press
Mónica Oltra atén els mitjans

La vicepresidenta de la Comunitat Valenciana i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat aquest dijous que el PP en el Senat usa la comissió d'investigació del finançament dels partits polítics per a tapar els seus casos de corrupció tirant "tinta de calamar per a intentar enfosquir-ho tot".

A la seua arribada a la comissió, la dirigent valenciana ha carregat contra el PP al que atribueix voler "confondre a la població" al voltant de les finances dels partits, assegurant que són els 'populars' els qui representen el principal problema de corrupció, que "ocupen les portades dels diaris".

"Açò és tirar tinta de calamar per a intentar enfosquir-ho tot, donar la sensació de que a tot arreu couen faves", ha afirmat Oltra, que ha reconegut que espera poc de la comissió ja que l'espai que "realment" està investigant la corrupció és la del Congrés, que analitza el suposat finançament irregular del PP.

Denúncia poca sensibilitat per citar-la en falles

Així mateix, la vicepresidenta ha lamentat que la comissió la cite "en plenes Falles". "Aquesta Cambra té poca sensibilitat amb els temes de diversitat cultural del país. No és un dia per a citar-me, igual que no ho fan el 2 de maig o el dia de San Isidro", ha reiterat Oltra, que ha arribat al Senat portant un mocador faller.

Si bé, ha indicat que el propi PP sap que l'estratègia en el Senat "no els va a eixir bé", i ha argumentat que no és el mateix ser citat a declarar en l'Audiència Nacional per casos de corrupció a ser reclamat pel PP en el Senat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento