Comunitat Valenciana

Anecoop registra les xifres "més altes de la seua història"

  • L'entitat factura 663 milions d'euros i comercialitza 835.000 tones de producte.
  • El consolidat de totes les empreses associades al grup supera el milió de tones comercialitzades.
  • Anecoop ha tancat l'exercici venent en 63 països, principalment a França, Espanya i Alemanya.
Presentació de resultats d'Anecoop
Presentació de resultats d'Anecoop
ANECOOP
Presentació de resultats d'Anecoop

Anecoop ha aconseguit les "xifres més altes de la seua història" en la campanya 2016-2017 amb més de 835.000 tones comercialitzades, un 6,8% més que en l'exercici anterior, i 663 milions d'euros de facturació, la qual cosa suposa un increment del 3,8%.

El consolidat de totes les empreses associades al grup supera el milió de tones comercialitzades i 851 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 6% respecte a l'exercici anterior.

Unes xifres per a una campanya d'"èxit" que vé marcada pel "rècord" que han batut els cellers de vi d'Anecoop -per primera vegada han superat els 30 milions d'euros en facturació, la qual cosa suposa un creixement del 17%- i pel fet que per primera vegada en la història, les fruites han superat en volum els cítrics. A més, s'ha produït un "creixement progressiu de les noves activitats comercials", apostant per la innovació.

Venda a 63 països

Així ho han anunciat aquest dijous el president d'Anecoop, Alejandro Monzón, i el director general d'Anecoop, Joan Mir, en la roda de premsa prèvia a l'Assemblea General que celebra en el Palau de Congressos de València i que reuneix a més de 300 socis de tota Espanya, de les 69 empreses que integren l'organització i que sumen 27.000 agricultors.

Mir ha ressaltat que Anecoop ha tancat l'exercici venent en 63 països, principalment a França (192.000 tones), Espanya (171.000 tones) i Alemanya (123.000 tones). De fet el mercat comunitari suposa més del 90% de les exportacions dels socis d'Anecoop encara que en aquests moments es troba en "projecte de diversificació de mercats" i preveu endinsar-se a Àsia i Països Àrabs, ha avançat el director general.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento