Comunitat Valenciana

Almirall Cadarso-Comte d'Altea guanya el Ninot Indultat 2018

  • Representa dos xiquetes, en pijama i amb un osset de peluix, que tracten d'aconseguir un volum en una llibreria.
  • En segona posició, han quedat els ninots presentats per Santa Genoveva Torres-Arquitecte Tolsa-Alfauir.

La comissió d'Almirall Cadarso-Comte d'Altea ha tornat a proclamar-se guanyadora del Ninot Indultat de les Falles de 2018, de manera que se salvarà del foc de la Cremà del pròxim 19 de març una tendra escena de l'artista Manuel Algarra. El conjunt presentat per Almirall Cadarso-Comte d'Altea ha aconseguit l'honor de ser indultat gràcies als més de 12.000 vots recaptats.

Es tracta d'una peça que, segons explica la pròpia comissió, combina tradició, costumisme, romanticisme i realisme, la línia seguida des de fa anys per aquesta falla per a "despertar l'emoció i sensibilitat a l'espectador". En aquesta ocasió, ho han fet amb les figures de dos xiquetes -en pijama i amb un osset de peluix- que tracten d'aconseguir un volum en una llibreria.

En segona posició, han quedat els ninots presentats per Santa Genoveva Torres-Arquitecte Tolsa-Alfauir (La Nova d'Orriols), amb uns 6.600 vots dels visitants de l'Exposició del Ninot, i Llanterna-Na Robella, amb al voltant de 4.300.

Ahir dimecres es va conéixer també el Ninot Indultat Infantil, que va recaure en la Falla Barri de Beteró per un homenatge a l'últim velluter.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento