Comunitat Valenciana

Errejón va veure "vergonyós" el debat en el Congrés sobre la presó permanent i demana "més responsabilitat que tripes"

  • El secretari d'Anàlisi Estratègica i Canvi Polític de Podem, Íñigo Errejón, ha titlat de "vergonyós" el debat d'aquest dijous en el Congrés dels Diputats sobre la presó permanent revisable i ha demanat "més responsabilitat que tripes" a l'hora de tractar una qüestió que ha considerat "molt seriosa".
Errejón
Errejón
EUROPA PRESS - Archivo
Errejón

Errejón -que també és diputat en la Cambra baixa- s'ha manifestat en aquests termes durant la seua visita a l'Ajuntament de València aquest divendres amb motiu de la mascletà de Falles. Així, ha valorat que als parlamentaris "els toca demanar disculpes a la ciutadania" pel debat del dijous perquè "no és per a això per al que els ciutadans ens trien i paguen el Congrés".

"Hi ha certes coses en les quals cal contindre's, estar a l'altura i tindre serietat i responsabilitat", ha manifestat, al mateix temps que ha considerat que la sessió "es va assemblar més a un circ" el que, en la seua opinió, "no ajuda ningú, ni al dolor de les víctimes, i no ajuda a construir una societat més segura".

D'altra banda, preguntat per la possibilitat d'arribar a acords amb altres grups en aquesta matèria, Errejón ha incidit que aquest dijous el parlament "va votar en un sentit molt clar", perquè "fan falta mesures per a reforçar la seguretat", però que "tenen més a veure amb recursos per a la policia i els jutjats", així com "millors mesures de prevenció". "Les solucions en calent, sospitem que busquen més arrapar vots que solucionar els problemes", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento